Wednesday, 16 October 2013

nama dia combinyonyomonceh



assalammualaikum :D

hi semua :)

mesti tertanya tanya kan siapa si combinyonyomonceh tu?
bhahahahhah
tu sebenarnya nama ahli baru keluar ha hazirahalim :D
meh nak tunjuk siket rupa dia lagu mana!
shommmellsss baq hang!! well..tengok la tuan dia macam mana kan??hihi
*masuk bakul angkat sendiri =.='


haaa ni gambar masa kat kedai :)
punyalah baik muka dia time aku nak pilih,tu yang terus jatuh cinta beli combinyonyomonceh ni :D
yang specialnya warna dia kelabu+light gold+putih! :D
pastu kat tepi dia ada macam corak huruf m gittew!
limited edition kata antie kedai tuha...acececey padahal nak pujuk aku beli kat kedai dia -..-
oke fine.
lastly aku pun termakan segala kata kata manis antie kedai tu.
*ayat gramatis,ko ade?


as tanda berterima kasih dekat aku yang baik hati ni dah beli dia, dia pun kish aku! :*


sebenarnya niat dihati nak beli kitten,
cuma tade rezeki lagi :') 
lagipun aku stay perthis,bukan boleh bawak stay sana!
haishhhh -..-
so malas nak menyusahkan famili aku pulak nak jaga
kitten tu :3
apin mok mok pun tengah pregnent skunk :D
kata umi abah nak focus jaga apin mok mok(my pet) dulu
yelah,cucu first umi abah la kata kan...bahahhahaha 
yeay!tak lama lagi dapat kitten! :D


ikan pun dah banyak kat umah tu,tapi abah still nak beli lagi :3
abah suka tengok ikan berenang
so setiap kali abah bangun subuh
sebelum mandi tu,mesti abah duduk depan akuarium tu tengok ikan berenang and bagi makanan kat ikan tu :')
senang kata,setiap kali ada masa terluang,abah akan tengok and jaga ikan ikan dia supaya sihat selalu :3
sampai umi  pun jeles!hahahhaah

k lah,sampai sini je eh?
hazirahalim nak pegi bagi makan dekat si combinyonyomonceh yang kuat makan tu :3
see u! thanks for reading dearrrrr! :*
assalammualaikum and....
babai! :) 



Sunday, 22 September 2013

new sem




       assalammualaikum and hi semua!

mesty ramai yang pelik kan hazirahalim ni pegi mana senyap je?
blog pun da tak update mana.aishhh sorry,bukan ape...
azey sibuk sikit masa cuti aritu...mesty ada yang tau azey ada buat bisnes online :) alhamdulillah,sambutan yang teramat sangat ohsemmm! kalau tade korang semua,huh! mana nak ohsem sangat kan :'( so hazirahalim nak wish tankiu so much kepada semua buyers oke? iloveyou :*

haa ni nak citer siket!masa nak mula mula start sem baru ari tu,azey balik kolej dalam 2 minggu awal dari student biasa...bagi mana mana yang tak tau tu,azey ni student unimap :) balik punya awal kenapa? sebab nya azey join SUKSIS...so azey kena jaga junior tahun satu yang baru daftar kat unimap ni! manage dorang punya kolej and jaga lalu lintas lah...memang jem gila! panas tu tayah cakap lah dok berjemur tengah jalan tu -..-
heee tapi tak kisah lah,tu semua memang tanggungjawab 
hazirahalim :)yelah elaun ada baq hang!hihi

oke kita lupakan moment kulit burn tengah panas yang menyakitkan hati tu :3 kita cakap pasal sem baru ni pulak oke? hoho
sem ni memang sujek sume tough gila! memang nak pengsan bila tau kena amek sume subjek tu! bak kata umi,'nak jadi engineer menang lah susah' =.='
kelas sume pack! memang tade masa sangat nak berjimba jimba niha :'( 

klah korang,sampai kat sini je eh..hazirahalim tak larat sangat ni.nak siapkan assignment lagi!hukhukhuk

#korangperasantakceritatergantunggilakatatastu?sorry,seriouslytaklarat 

tade masa sangat nak update blog :')
tapi hazirahalim janji akan update bila bila free nanti ya! :D

babai semua! assalammualaikum :)