Saturday, 20 April 2013

gwiyomi tak menjadi by hazirahhalim :D




assalammualaikum semua ^^

nah video gwiyomi untuk korang! sorry yer video ni sebenarnye tak menjadi langsung!haha! ni video  my first try and  the last try tahu??malas nak buat banyak banyak kali =.='

oleh yang demikian!!h0h0

muke mengantuk giler...plus selekeh selekeh sikit! siap eye bag yang melampau lagi tu!hah! korang ade?? :D lepas study static,terus amek sweater and tudung bawal! of course lah tudung bawal yang simple dimple ni..senang je nak pakai kan?? zzzz alamak ngantuknye!takpe takpe kte buat video dulu k?? lepas tu kite tido lah! :D

mane taknye,video ni dirakam time mengantuk sangat dah!

kenape kenape??kenape buat video ni??

saje saje jelah... :)

sorry oke kalau tak suke :')

btw! hope korang enjoy -______-!

*poyo je lebih aku ni!



2 comments: