Sunday, 22 September 2013

new sem




       assalammualaikum and hi semua!

mesty ramai yang pelik kan hazirahalim ni pegi mana senyap je?
blog pun da tak update mana.aishhh sorry,bukan ape...
azey sibuk sikit masa cuti aritu...mesty ada yang tau azey ada buat bisnes online :) alhamdulillah,sambutan yang teramat sangat ohsemmm! kalau tade korang semua,huh! mana nak ohsem sangat kan :'( so hazirahalim nak wish tankiu so much kepada semua buyers oke? iloveyou :*

haa ni nak citer siket!masa nak mula mula start sem baru ari tu,azey balik kolej dalam 2 minggu awal dari student biasa...bagi mana mana yang tak tau tu,azey ni student unimap :) balik punya awal kenapa? sebab nya azey join SUKSIS...so azey kena jaga junior tahun satu yang baru daftar kat unimap ni! manage dorang punya kolej and jaga lalu lintas lah...memang jem gila! panas tu tayah cakap lah dok berjemur tengah jalan tu -..-
heee tapi tak kisah lah,tu semua memang tanggungjawab 
hazirahalim :)yelah elaun ada baq hang!hihi

oke kita lupakan moment kulit burn tengah panas yang menyakitkan hati tu :3 kita cakap pasal sem baru ni pulak oke? hoho
sem ni memang sujek sume tough gila! memang nak pengsan bila tau kena amek sume subjek tu! bak kata umi,'nak jadi engineer menang lah susah' =.='
kelas sume pack! memang tade masa sangat nak berjimba jimba niha :'( 

klah korang,sampai kat sini je eh..hazirahalim tak larat sangat ni.nak siapkan assignment lagi!hukhukhuk

#korangperasantakceritatergantunggilakatatastu?sorry,seriouslytaklarat 

tade masa sangat nak update blog :')
tapi hazirahalim janji akan update bila bila free nanti ya! :D

babai semua! assalammualaikum :)