Thursday, 11 April 2013

named shafiq


his name is Muhammad Nor Shafiq

my schoolmate
my bestfriend
my inspiration
but still getting to know ^^

oh! thanks for remember my birthday date

you are the first one to say happy birthday to me! :D

after long time do not meet!

suddenly you invite me out

*shoked

hmm for what?

look how it looks right you still remember my birthday
This means that you still care about me :')
THANK YOU SO MUCH


that's day ^^

hei syuh syuh! amek gambar jauh jauh sikit! awak tu bukan suami saya ^_^



#awak nak saya nampak ganas ke baik?? (sambil betul betulkan rambut -_-! )


kami berbowling ^^

saya nak ajak awak main bowling...well,,, dapatlah kita kuruskan badan sama sama :)

#erk! ayat yang dye bagi kat aku tu sebenarnye...macam nak cakap aku makin gemuk -____-! fine!

tengok tengok! budak wakil malaysia main ni! bhahahaha! :D 

tapi last last masuk longkang!!


                        hambui hambui! da macam da nak terbang! hikhokhikhok

                      kenapa awak selalu jer dapat strike and spare?? -___-! bencilah!


 haa yeay!jom gemokkan badan... ^^
dah letih bermain bowling,kami pun ke burger king!


oke oke! ini cerita benar oke?! tiada sebarang penipuan... XD

kami membuat pengakuan bahawasa nya kami masih lagi lapar,dan terus menuju ke mcd bagi memenuhi permintaan perut yang macam tong drum ni... :D bagi melimitkan had pemakan kami,kami pun membuat keputusan untuk ke drive thru sahaja! =.='

alamak! ramainye org...jem jem! 

#ish tak de rotilah pulak nak cicah :P (lawak tak menjadi bukan?? bhahahah!)


alamak!dah 2.15pm lah! kami pun menuju ke east coast mall(ecm)

hal ini kerana,kami ingin menunaikan solat fardhu zuhur terlebih dahulu ^^
(macam ayat cikgu bm x??)

*tiba tiba

oit oit! kejap kejap! heee...boleh tak awak berhenti kat kedai buku 1 malaysia tu sekejap?! saya nak belikan barang sekolah untuk adik saya kejap lah! :D


hah! dah beli pun :) jumlah pergi sembahyang zuhur ^^

WAHHHH....baskin robbin lah ^^ cedapnyer!
heee...jangan jelez!

*shafiq:"jum makan baskin robbins nak? ^^ saya belanja awak ^^"
*sambil nyanyikan lagu birhday! tenkiu shafiq!

abah umi selalu pesan,

*rezeki jangan ditolak,tak baek tau!hahahaha!


baskins robbin memang terbaiklah! ^^
teramat sangatlah sedap tau!

oke,dah pun makan...kami pun berjalan jalanlah...
ingat nak shopping barang barang sikit...


tiba tiba saya tersenyum sehabis lebar :D

*shafiq :"ish,kenapa dengan awak ni??" -___-!
(sambil tengok kawasan sekeliling)

oh my god!big apple!haha
my favourite! ^^
(kaki menuju ke destinasi!lalala)

shafiq belanja lagi!heee...tenkiu lagi shafiq! ^^
sayang kamu! ^^


ni dah pukul berapa ni??
dah 4.30 lah ^^
jumlah kita balik nak??

tapi sebelum tu,jom kita minum cool blog dulu! 
hahaha
hari tu memang perut da macam tong drum! 
penuh dengan air and makanan tahu??
hewhewhew....


lastly,ya ALLAH...

kau rahmatilah hubungan persahabatan kami ini,
kau permudahkanlah urusan kami didunia dan di akhirat kelak
dan kau tempatkanlah keluarga,guru guru,rakan rakan,muslimin dan muslimat serta kami kedalam syurgamu ya ALLAH :')
aku MOHON ya ALLAH


                                                            *babai :)
                                           tenkiu for reading kawan kawan 
                                                             luv u olls!
                                                            muahshshs!

5 comments:

  1. lol! berbestie pun sweet ^^ hikhokhikhok

    ReplyDelete
  2. soooo sweettt...smoga berkekalan ke anak cucu ye,, hihihihi :)

    ReplyDelete
  3. ni kawan saya lah...macam mane nak ke anak cucu...hewhewhew :D

    ReplyDelete
  4. eh dh xde pape ke dgn bf dlu tu azi ?

    ReplyDelete