Wednesday, 16 October 2013

nama dia combinyonyomonceh



assalammualaikum :D

hi semua :)

mesti tertanya tanya kan siapa si combinyonyomonceh tu?
bhahahahhah
tu sebenarnya nama ahli baru keluar ha hazirahalim :D
meh nak tunjuk siket rupa dia lagu mana!
shommmellsss baq hang!! well..tengok la tuan dia macam mana kan??hihi
*masuk bakul angkat sendiri =.='


haaa ni gambar masa kat kedai :)
punyalah baik muka dia time aku nak pilih,tu yang terus jatuh cinta beli combinyonyomonceh ni :D
yang specialnya warna dia kelabu+light gold+putih! :D
pastu kat tepi dia ada macam corak huruf m gittew!
limited edition kata antie kedai tuha...acececey padahal nak pujuk aku beli kat kedai dia -..-
oke fine.
lastly aku pun termakan segala kata kata manis antie kedai tu.
*ayat gramatis,ko ade?


as tanda berterima kasih dekat aku yang baik hati ni dah beli dia, dia pun kish aku! :*


sebenarnya niat dihati nak beli kitten,
cuma tade rezeki lagi :') 
lagipun aku stay perthis,bukan boleh bawak stay sana!
haishhhh -..-
so malas nak menyusahkan famili aku pulak nak jaga
kitten tu :3
apin mok mok pun tengah pregnent skunk :D
kata umi abah nak focus jaga apin mok mok(my pet) dulu
yelah,cucu first umi abah la kata kan...bahahhahaha 
yeay!tak lama lagi dapat kitten! :D


ikan pun dah banyak kat umah tu,tapi abah still nak beli lagi :3
abah suka tengok ikan berenang
so setiap kali abah bangun subuh
sebelum mandi tu,mesti abah duduk depan akuarium tu tengok ikan berenang and bagi makanan kat ikan tu :')
senang kata,setiap kali ada masa terluang,abah akan tengok and jaga ikan ikan dia supaya sihat selalu :3
sampai umi  pun jeles!hahahhaah

k lah,sampai sini je eh?
hazirahalim nak pegi bagi makan dekat si combinyonyomonceh yang kuat makan tu :3
see u! thanks for reading dearrrrr! :*
assalammualaikum and....
babai! :)