Saturday, 23 March 2013

twins ^^



Future! I wish this :’)


Twins?? Hei gatal bebeno ko ni hazirahalim..lambat lagi tau ko nak dapat semua ni…kawen pon tak lagi!...apetah lagi nak dapat twins bagai…heee…aku bukan saje saje jer tau tulis post ni…sebenarnye ni adalah antara impian aku bila dah berumah tangga nanti ^___^ 

hohoho…siapelah suami aku ek??haha…tak payah nak sibok sibok pikir lagi lah cik hazirahalim oi! Kalau ade jodoh ko dengan sape sape kat muka bumi ni,adelah yang datang meminang ko biler dah abis belajar nanti!hewhewhew


 Dear umi :’)

#pssstt pssst!! Umi umi, nanti tolong pilih kan ye siapa calon suami saya tu!hehe…luv u kaw kaw umi!

hah tiba masanya!

*sila tadah tangan!

Ya Allah,kau pertemukan dan jodohkanlah Nurul Hazirah Binti A.Halim dengan lelaki yang mencintai mu lebih dari segalanya…serta dapat membimbing isteri dan keluarganya kearah kebaikan.Justeru mereka akan dipilih menjadi ahli syurga kelak…amin :D
#Hehehe…iklaskan hati ye baca doa ni…lalalala ^____^ (huh! baru ku sedari betapa selfishnye aku didalam hal in -____-!)

Kenapa nak twins?

Mereka nampak comel bila bermain same same ^___^ chemistry yang dimiliki mereka tu sangat lah kuat,so diorang akan lebih rapat… “alah alah comel nye dye! :’) tamo gaduh gaduh tau…main syame syame k??” #opss!terberangan lah pulak -____-!

Kalau Dapat dua sekali? Wahh tu tanda kita murahnye rezeki ^___^

Bukan senang,allah sedang uji kita dengan memberi kita amanah yang sangat penting kat dunia ni! So bila allah selalu uji kita,itu bermakna allah sayang kan kita :’) Allah nak bagi kita banyak banyak pahala lah tu! Yeay! :D

Tipu sangatlah kalau kita cakap baby baby twins pakai baju same tu x comel kan??lalala :P
cak! ^___^

                              hah!korang ade ke rambut camni?? takdekan takdekan?? :P

                                                  heiheihei!-____-!

            kusyuknye ^____^

1,2,3 smile ^^

kami ada teddy bear same ^___^

just copy and paste!haha! :D

kene tindih pun nak senyum lagi ea?? :D




mereka comelkan?? :')

same tak?? ^^

snowcap! :D

play time!yeay!

alololo...ngantuknye dye :')

waching tv time! ^^

 haha!comel je muka tengah jelez! :D

elleh,saya pun ada susu sendirilah ^^

                                                    bath!yeay!^^

handsome boy!heee

sweet dream sayang :)

baju tu! ^^

#ni antara gambar gambar yang aku dah simpan lama dalam laptop, ada banyak lagi sebenarnye...tapi dah delete sebabnye nak renew yang baru...bila bosan and free aku suka tengok gambar gambar baby ni ^____^ commel kan?? :D


Kalau tak dapat?? :’(

Hmm…nak buat macam mane kan?? Tak de rezeki lah tu kan??… tak pelah… mungkin Allah ada hadiah yang lagi special untuk aku and suami aku soon! Hewhewhew…

okelah babai! Tenkiu uolls sebab sudi bace ^^

4 comments:

  1. hehehe..nak twins?
    doa banyak2 ek?
    kekadang ikot genetik jugak..
    family aziey ade x yang ade twins?
    kalau ade tu maknenye..in sya allah la tu..
    lagi besar kemungkinannye nak dapat..kekeke =)

    ReplyDelete
  2. hehe...mestylah nak!^^
    ade..tapi da meninggal :'(
    haa...tolong doakan ye...lalala ^^
    amin3! :)

    ReplyDelete
  3. hah azey,, amboi awalnye plan,, hua hua,,

    ReplyDelete
  4. hehe ^^ impian,tak salah kan?? :D

    ReplyDelete