Sunday, 17 March 2013

blackie and my prince!

blackie??sape tu blackie??hikhikhik...tu name satu satunye kucing kesayangan famili aku yang ade kat umah tu sekarang...blackie is the kindest cat than others cat yg aku pernah bela,dibandingkan dengan kucing kucing lain sebelum sebelum ni yang dah mati disebabkan sakit tua,blackie jugak polite, obidient,shy but very manja tau!chewwah!oke2,let's check it out baby!hewhewhew



acecech! biler aku nak snap gambar je,posing maut dye bagi kat aku!hohoho...time ni blackie tangah tunggu adik dari balik skola...sebabnye adik akan main dengan dye and gosok gosokkan badan dye...sebab tu dye suke sangat baring atas katil adik...sweet kan mereka??haha


them! ^___^



               heee...ni adik aku,name dye zharfan nasrullah ^___^ dye merupakan satu satunye adik beradik lelaki aku...and jugak teramat sangatlah manje budaknye! -___-! 



tengoklah!diorang ni memang tak dapat di pisahkan tau...sweet kan??^___^ adik selalu ingatkan kat kawan kawan dye yang kucing ni haiwan peliharaan nabi,so jomlah bela kucing banyak banyak kat rumah!heee luv both of u ^___^



adik tengah check kegemukan blackie hari ni,same ade makin gemuk atau makin kurus!haha kelakar lah adik ni ^___^



heee...time to sleep! esok tuan blakie tu nak kena pegi sekolah! adik tengah dodoi blackie...haha bed time story lah katekan ^___^ eeh, cube korang tengok muke blackie tu...dye macam paham je adek cerita ape..hikhikhik



           aik???zzzz...last last adik yang tertido dulu dari   blackie...haha!


hoihoihoi...tak senonohla blackie ni tido...bila adik tak de sebab pegi sekolah,dye mesty nak tido atas kain buaian adik...mentang2 lah adik da besar, and dah tak gune da kain tu! secara tak langsung jadi milik dye -_-! tak same langsung dengan tuan dye hazirahalim yang tido sopan giler ni...lalala


tomorrow night! ^___^



shhhh!korang jangan bagitau blackie yang aku story kat korang pasal ni tau!heee,,blackie ni memang tak suka duduk sorang sorang...sebab dye penakut!haha!dye mesty nak ada orang teman kan and duduk dekat dekat dengan dye...hah!korang boleh tengok sendiri perangai dye -___-! orang sibuk buat keje,dye pon nak menyibuk skali!hewhewhew

kalau adik tertido awal dulu,blackie akan tido dengan aku ^___^ tapi memandangkan aku tak de kat uma time ni,dye akan tido dengan kakak aku lah pulak!hei manje bebeno -___-!


eh tengok tu!,aku tak sedar pun tau yang blackie dah tertido...kesian dye kan??sampai tertido teman aku buat keje :) blackie tido lena sampai tak sedar pape dah -____-!


bile blackie dah tido,umi akan check bulu blackie...sebab nak pastikan blackie sihat and tak de kutu kat badan dye yang montel tu...hikhikhik


morning blackie! ^___^

stiap pagi umi akan keluar pegi berkebun kat belakang rumah...memandangkan selalunya semua orang buzy,so blackie lah yang akan teman umi...alamak!kenapa duduk kat situ blackie??! kotorlah!ish,,, kuman banyak tau!laaa...sebab nak main dengan bunga tu ea??ishishish sampai aku suruh bangun pun dye tak nak-___-! see!blackie tengah main2 dengan bunga umi...aiyok!taktau!! nanti umi marah tau kacau pokok bunga umi...haha...






ya allah! aku sendiri pon terkejut macam mane blackie boleh letak bunga tu sendri atas kepala dye??huhuhu...sampai sekarang masih kompius tau!elleh!blackie nak tunjuk jambu lah tu!hahaha

hambui hambui! belagak macam kasanova konon...tengah tggu awek awek cun lalu ea nak bagi bunga tu!^____^hahaha....dah dah! masa untuk masuk rumah oke?? :)


bila dah masuk rumah!blackie buat muka comel sebab tengah tunggu makanan -___-! kruk krak kruk bunyi perut blackie!hahaha...



tada! sekarang,tibalah saatnya!!ni lah perangai mengade blackie yang tak dapat dibendung lagi -___-!huh!mcm kes jenayah pulak nak kne bendung bendung kan??kikiki...biler dye lapar!haha! dye akan ganggu orang yang tengah syiok tengok tv tu sampailah datang bawakkan dye wriskies and susu...kikiki





as a conclusion!erk!haaa sekarang memang tak dapat dinafikan lagi tau?! blackie memang hensyiem teramatlah sangat kan?? i luv u my prince!!muashshs muashsh!!hehe























No comments:

Post a Comment