Thursday, 7 March 2013

my simple dinner ^__^


     Pesta muda mudiku,erk…dinner je lah!hewhew


Oke,kli ni aku nak share skit kemeriahan dinner aku yg baru2 ni…dinner ni brlngsung di putra palace...just untuk meraikan pljr2 dekan bagi ppk ktorang n jugak rapatkn hbngan sesame kami!...yey!malas nak bnyk ckp,korang boleh tgk sndri ye! membebel2 pon x gne kan,mesty korang ske tgk gmbr dri mmbce aku punyer bebelan ni kan??elleh2,,ngaku jelah nyah oi! ^___^ haaa,jom2! jengjengjeng...

Waaahh! Malam tu sume nak cantik2 tau! Korang blh tgk sndri ^___^ aku jer yg stonyeh and simple -___-! malam tu aku cme pakai dress singkat and seluar slack wrne hitam jer tau x?!mmndngkan aku rase aku simple sangat, aku pon pakai la half moon shawl tu...erk!bg nampak ade blink2 and meriah siket!haha..manekale pule ye kawan2 ku,beg tu merupakan beg lame aku yg telah drenewkan-___-!...ohsem bukan!hewhewhew...#dapat saving!# so overall aku mmg x ready n bli pape,just pakai jer ape yg ade dlm locker aku kat wang ulu ni!fuh...finally,korang tgk lah hasilnyer :P silalah komen, x kisah puuun ^___^ hik3


  
sampai2 jer menggila kejap!sbbnyer,time ni nervous teramatlah sangat, actually jap agi aku kne buat persembahan utk pembukaan majlis tau x?!haha...nnt klo sempat n rajin, aku akan upload kn video yg aku nyanyi tah happe2 tu...klo sakit jantung,hah!better jangan tengok!ki3..lirik x pyh ckplah... tunggang tbalik -___-!


peeewit!!haha...ni antara classmate aku,i mean satu kuliah lah ^___^ 
sayang korang sumer!

dup dap dup dap!fuhh...korang blh agak sendrikan condition jantung aku time tu mcm mne...rase mcm jantung ni nak tercabut kluar kot! jap lagi da nak kne buat persmbhn...jom kte menghafal lirik lgu itulah sayang! hewhewhew


gambar ni time aku tgh buat persembahan...haha...sorylah x brape nak clear...ni pon ada org bg...huh!time ni terketar2 lutut! mcm nk tercbut pon ada...nervous la ktekan...naseb baek dlm gmbar x nampak! erk! klo da dlm gmbr mmgla x nampak kn.... -___-!

amboi!xberkelip eh mte korang jejake2 macho ni! -___-!haha.... anyway!aku nak wish tenkiu so much dkt mereka2 ni...tp sbb ape eh??haha! sbb, sudi memeriahkan lagi kami punyer persembahan! u olls mmg spoting!^___^ steady je mnari2 n lambai2 mcm lalang kne tiop angin kat blkng tu...hewhewhew..mcm ni lah kawan kan?susah senang kami still together gether...hikhik 


lawak gler!disebabkan aku da rosakkan lagu be mine tu dgn suare aku yg mcm katak puru yg baru pandai kluar tempurung ni,senior2 aku yg aku x penah kenal pon ajak aku brgambar!hah!korang ade? -___-!

 dapat choclate!! yey!hah,cbe korang tengok choclate tu...cantikkan??^___^ ade mcm2 bentuk yg comel2 semuanye...oke aku mngaku~~~aku sayang nak makan coklat tu! then, sampi skrng pon aku x makan2 lagi -____-! apela nak jd dgn ko ni azey!hoho


ok2.ni bukanlah aku punyer boiperen eh! ni aku pnyer kawan jer...dye ni chinese...tp nmpk mcm mlyu kan?? teramat sngtla friendly orgnye...klo dlm kls aku tu xde dye...sunyi glerlah! siap blh dgr byk cengkirik kot!! krik krik krink... oh maaf lah ye, terlebih over plak perumpamaan ku ini...ayat macam minx kaki kan? -___-!

hik3...tggu no lucky draw dipanggil ^___^ no ada ong balu menang ma!haha

dear food: i luv u
^___________________________^

                                                      we wait for food!! ^___^

looking at u! i love u bff...btw,awak nampak cntik mlm tu...yey! xsia2 saya jd perunding imej x berbayar awak malam tu! ^___^ bak2 gaji! -___-! letih tau membebel dkt awak! egrrrhhh..

super duper cute love choclate! kan3?? ^___^

oke muke tgh kompius tu...aku ni tgh amek gmbar dgn nyamuk yg comel ker??! hehe...tp nyamuk ni da modern sket...da brtukar warne da...x rock lah wne itam ptih jerkan...nak jgk tukar oren itam plak...oh sahabatku,janganlah kamu memarahi diriku yg tidak berdaya ini...sekadar bercanda dimalam hari...ohoooohoi!!ape yg dramatis sngat ayt ni??sbnrnye aku pon x phm ape yg aku ckp ni...hoho-___-!

us ^___^   

                                 

waiter hensem kne buli?!haha...xdelah....^___^...saje kami nak menggedik sket! bukan slalu...hikhik... ish2,tgk tu....akibat lapar and stess lepas perfomance! makan da x pndang kri kanan 'tambahan pula' penuh gelojoh... mcm tu ke prangai ko azey??   
-___-! erk!

pergh!!banyaknye lauk nyah!huh!hancus diet aku...-___- tibe ade suare halus yg mngtakn,"alah,hari ni jer,esok diet balik"haha....

eeh!betik!!! haa...semangat aku jerit tau time tu...sebabnyer betik pon antare favourite fruit aku...ape lagi??! jom makan banyak2! yey! #kalau ade sape2 yg perasan buah betik tu abes cepat,tu bukan aku je eh yg mkn buah tu...rmi lg org yg mkn...erk! sempat lg cover -___-!#

hikhik...ini kami punyer timbalan dekan! dr lukman...beliau merupakan  birthday boy ye pada mlm itu...happy birthdy dr luqman!hope allah blessed u!yey! ^___^

1 2 3!  n smile! ^____^
                                   
eeh,bdk tengah tu nampak macam tinggilah...knpe ek??haha... hoi kasut!shhhh...lalalala


that'me...jus a simple person ^___^ 

 oke!da siap makn...perut da pon kenyang,haty mestylah senang kan??so ape lg jom kte bergambar pulak!yey! oh maaflah yer,meje "agak bersepah sedikit disitu"...hoho...perasan x, terdapatnye ayat baku habes -____-!

                     this is me,and cute farah ^___^


them! ^___^
  
oke kawan2,sila perhatikan ape yang aku tengah pegang tu!haa...tulah adiah aku dpt time lucky draw!x sangke aku menang  tau ari tu ^___^hikhik...alhamdulillah...
#lucky jgk aku ni rpenye -___-!

dia amalina... ilove u syg! ^___^ beria dia pilih shawl petang tu tau...last2 tudung bawal mnjdi pilihan...well tudung bawal dihati kan ama?? ^___^ anyway,ama tetap manis mcm gula! hikhikhik


tengoklah tu!akibat telalu excited dgn choclate tu,aku asyik nak pgang2 n maen2 jer choclate tu -___-! ape nak jd dgn ko ni azey oi!! ish kamu ni ler...udoh2 ler tu...#jadi x loghat utare aku??#haha

gambar ni cme aku nak bgtau,malam tu aku jgk mkn asikrim choclate yg d sediakn...hehe...makan jagn x makan! eh yg pliknyer mamat kat sblh tu nak minum air oren gne sudu aiskrim!? ish ko ni helmi mmg sjekan nak buat propa! abes da rosak gambar aku yg kiut miut lagi manis tu~~ oh sekali lagi diriku meminta kaki dari kalian -___-!

hikhikhik...muke happy dapat choclate ^___^

2 comments:

  1. Dr.Luqman timbalan dekan la..
    btw, nice memorial for dinner.
    =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee..tertinggal pulak,tenkiu yer sbb sudi tegur ^^ and tenkiu so much! :D

      Delete